Ogen open voor verschillende perspectieven

'Ze combineert empathie en daadkracht op een bijzondere manier.'

De opdracht

De zomer van 2011 staat Radar voorgoed in het geheugen gegrift met een gevoelig traject dat toen speelde. Frans Wilms, bestuurder Radar, vraagt Silvia Heijnen om ondersteuning.  Respect voor privacy en toch zo openhartig mogelijk iedereen betrekken die het raakt, schetsen daarbij de gewenste (communicatie-)aanpak. Ook bij de totstandkoming van Radar's visiedocument (eind 2011), vraagt Radar Silvia's hulp.

Wat de opdrachtgever zegt

Frans Wilms (radar):
"Ook in de zomer van 2011 kwam Silvia´s kenmerkende aanpak terug die ik al eerder heb mogen ervaringen in mijn vorige functie als burgemeester. Ze combineert empathie en daadkracht op een bijzondere manier. Dat spreekt me zeer aan!," aldus Frans Wilms. "Ook bij Radar bracht ze bergen energie mee die aanstekelijk werken. Daarbij weet ze voortreffelijk de ogen te openen voor de verschillende perspectieven bij de vele betrokkenen. Intern en extern. Met aandacht voor ratio én emotie.

"Ook bij de totstandkoming van ons visiedocument, eind 2011, heeft ze enorm geholpen. Het oorspronkelijk verzoek betrof het integreren van een tweetal notities. Wat ik echt knap vind, is dat ze voor een geheel nieuwe insteek heeft gekozen. Niet alleen verbeteren, maar vernieuwen. Ze voegt waarde toe. Chapeau. Hoofd, hart en handen zit er helemaal in. Uitstekend werk, waarvoor wederom heel veel dank."

www.radar.org 

< terug naar de projecten